Smo ekipa strokovnjakov z več desetletji izkušenj na področju avtomobilizma. Specializirani smo za čiščenje filtrov sajastih delcev, bolj znanih kot DPF/FAP filtri ter SCR katalizatorji, za vsa osebna vozila, tovorna vozila, traktorje in TGM.

Z našo storitvijo prvi na tržišču ponujamo popolnoma avtomatizirano čiščenje in testiranje filtrov prašnih delcev, s čimer dosežemo do 98% prvotne sposobnosti filtriranja. To dosežemo na neinvaziven način, ki je do filtra prijazen, hiter in ekonomičen. Visoka kakovost čiščenja in nadzorovani pogoji dela zagotavljajo, da je postopek prijazen do okolja. Ker pa nam je zaveza do zadovoljstva kupca enako pomembna kot visoki standard storitve, tudi edini na tržišču zagotavljamo 12 mesečno jamstvo na uspešno delovanje očiščenih filtrov.

Luka Knez

Ustanovitelj, direktor in vodja FSV ekipe je že od malih nog zaljubljen v vse, kar diši po vozilih. Že kot osnovnošolec je bližnjo in daljno okolico spoznaval z motornim kolesom, ta ljubezen pa še traja, saj je še danes zaprisežen motorist, ki je tudi svojo profesionalno pot usmeril v svet vseh vrst motorjev - tudi avtomobilskih in motorjev gospodarskih vozil.
Kot motorist uživa v vožnji in v čudoviti naravi, skozi katero se vozi, zato mu je zelo pomembna skrb za okolje. Kot sam pravi: »Če smo že tako nemarni, da ne znamo brez onesnaževanja, lahko vsaj nekaj prispevamo nazaj.« Ker je tudi oče malemu nadobudnežu, se še toliko bolj zaveda, da je pomembno, kakšno zapuščino predajamo našim zanamcem.
Prav zato je sklenil svetu in strankam ponuditi nekaj, kar vse to združuje: okolju in motorjem prijazno storitev. V Slovenijo je pripeljal novo in čisto tehnologijo, skupaj s svojimi podizvajalci pa zagotavlja izvedbo na najvišji kakovostni ravni.

Kontaktni podatki

Kako do nas?

LK Trade, LUKA KNEZ S.P.

Cesta talcev 28, 3320 Velenje

Telefonska številka: 041 55 66 22

Elektronski naslov:  lktrade@siol.net

Delovni čas

Od ponedeljka do petka: od 7.30 do 16.00

Sobota, nedelja in prazniki: zaprto

Delovni čas:

  • Ponedeljek: 7.30 - 16.00
  • Torek: 7.30 - 16.00
  • Sreda: 7.30 - 16.00
  • Četrtek: 7.30 - 16.00
  • Petek: 7.30 - 16.00
  • Sobota: Zaprto
  • Nedelja: Zaprto
  • Prazniki: Zaprto

© Luka Knez 2023. Vse pravice pridržane.